Hovenier Totaal: Een totaalleverancier op het gebied van tuinen

Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Hovenier Totaal staat voor u klaar!

Hovenier Totaal is dé hovenier voor de complete inrichting van de tuin. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U moet dan denken aan ontwerpen, bestrating, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en onderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een ontwerp voor u maken. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Wij nemen u dit uit handen.

Hovenier Totaal werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

“Praten en het uitwisselen van ideeën kost niets”

Laatste nieuws

Referenties

Vlotte communicatie en een bezoek vooraf aan de werkzaamheden was snel geregeld. Hans en Reijnold... Lees Meer

Vlotte communicatie en een bezoek vooraf aan de werkzaamheden was snel geregeld. Hans en Reijnold waren beide dagen netjes op de afgesproken tijd aanwezig en zijn harde werkers. Oude schutting verwijderd en afgevoerd en de nieuwe schutting vakkundig, met wat behulp van de nodige meetapparatuur, geplaatst. Alleen al door de nieuwe schutting lijkt het een compleet andere tuin. Hier kunnen we weer lang mee vooruit!

Jan-Kees
Amersfoort

Heel tevreden over alle medewerkers van Hovenier Totaal. Ze zeggen wat ze doen en doen... Lees Meer

Heel tevreden over alle medewerkers van Hovenier Totaal. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, werken op een prettige wijze, snel, maar ook zorgvuldig en houden rekening met buren. Bedankt!

Geert en Marjolein
Amersfoort Kattenbroek

Eind vorig jaar de achtertuin naar alle tevredenheid door Reijnold en collega laten aanleggen.

Ronald Lijklema
1 5 6 7 8