Hovenier Totaal: Een totaalleverancier op het gebied van tuinen

Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Hovenier Totaal staat voor u klaar!

Hovenier Totaal is dé hovenier voor de complete inrichting van de tuin. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U moet dan denken aan ontwerpen, bestrating, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en onderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een ontwerp voor u maken. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Wij nemen u dit uit handen.

Hovenier Totaal werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

“Praten en het uitwisselen van ideeën kost niets”

Laatste nieuws

Referenties

Wat ziet de voortuin er geweldig MOOI uit!!!!!!! U heeft uw woord gehouden en het zeer... Lees Meer

Wat ziet de voortuin er geweldig MOOI uit!!!!!!! U heeft uw woord gehouden en het zeer goed en netjes afgeleverd. Ik ben u hier zeer dankbaar voor. Mocht ik in de toekomst de achtertuin willen laten veranderen, zal ik zeker aan u denken.
Joke
Leusden

Eind 2014 heeft Reijnold tot volle tevredenheid onze oerwoudtuin veranderd in een praktische tuin met... Lees Meer

Eind 2014 heeft Reijnold tot volle tevredenheid onze oerwoudtuin veranderd in een praktische tuin met bestrating. Hij heeft 2 terrassen en verlichting aangelegd. De tuin heeft alweer een uitbreiding gekregen door het plaatsen van een tuinkamer, aangebouwd aan de gevel. Gevolg hiervan is dat de buitenbestrating aangepast en verlegd diende te worden. Op advies hebben we ook de zgn. waterafvoerelementen, Hydroblob, in de tuin laten legen om overtollig water op te laten vangen. Voor de tuinkamer habben we keramische tegels (houtlook) uitgezocht. Aangezien het leggen van dit soort tegels bewerkelijk is, hebben we ook dit keer Reijnold in de arm genomen. En ik mag wel zeggen: tot volle tevredenheid. Aangezien Reijnold zeer nauwkeurig zijn werk heeft gedaan, ziet het er schitterend uit.

Hans
Amersfoort Zielhorst

Heel blij en tevreden ben ik met de renovatie van mijn achtertuin. De contacten met... Lees Meer

Heel blij en tevreden ben ik met de renovatie van mijn achtertuin. De contacten met Elise inzake de administratieve begeleiding van het project alsmede de fysieke werkzaamheden door Reijnold en Hans werden vakkundig en in goed overleg uitgevoerd. Ook in de toekomst zal ik naast het normale halfjaarlijkse onderhoud graag gebruik van hun diensten maken.

José
Amersfoort
1 4 5 6 7 8