Hovenier Totaal: Een totaalleverancier op het gebied van tuinen

Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Hovenier Totaal staat voor u klaar!

Hovenier Totaal is dé hovenier voor de complete inrichting van de tuin. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U moet dan denken aan ontwerpen, bestrating, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en onderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een ontwerp voor u maken. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Wij nemen u dit uit handen.

Hovenier Totaal werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

“Praten en het uitwisselen van ideeën kost niets”

Laatste nieuws

Referenties

Hovenier Totaal heeft onze tuin weer helemaal opgeknapt! De graszoden ligger er strak in, de... Lees Meer

Hovenier Totaal heeft onze tuin weer helemaal opgeknapt! De graszoden ligger er strak in, de bloembakken zijn helemaal naar onze wens en voor de bestrating hebben we goed advies gekregen, zodat alles in onze tuin is zoals wij het voor ogen hadden. Bedankt!

Dirk en Sophie
Hoogland

Onze achtertuin is helemaal opgeknapt dankzij Reijnold. Klasse werk en helemaal tevreden over de afwerking.... Lees Meer

Onze achtertuin is helemaal opgeknapt dankzij Reijnold. Klasse werk en helemaal tevreden over de afwerking. Manier van werken was professioneel, duidelijke afspraken die allemaal zijn nagekomen. Geen overlast tijdens werkzaamheden, er werd efficiënt en in alle rust doorgewerkt.

José
Amersfoort

De mannen van Hovenier Totaal kunnen wij omschrijven als 'kundig, vriendelijk, harde werkers en betrouwbaar'. Ze... Lees Meer

De mannen van Hovenier Totaal kunnen wij omschrijven als ‘kundig, vriendelijk, harde werkers en betrouwbaar’. Ze hebben bij ons een schutting geplaatst die aan een aantal afwijkende eisen moest voldoen. Ze hebben meegedacht en ons deskundige suggesties gegeven. Ze waren flexibel als wij het plan wilden wijzigen en het resultaat is een prachtige degelijke schutting waarover we veel positieve reacties krijgen. De communicatie verliep vlot en prettig en de volgende tuinklus wordt wederom door hen uitgevoerd.
Mirjam
Amersfoort
1 3 4 5 6 7 8